Tiplijn: 06-19541384

MMT en brandweer assisteren ambulancedienst bij bedrijfsongeval in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een ambulance, het Mobiel Medisch Team en de brandweer zijn vanmiddag ingezet voor een incident op het terrein van scheepsbouwer Neptune in Hardinxveld-Giessendam. Op de scheepswerf aan de Rivierdijk gebeurde rond 13.45 uur een bedrijfsongeval waarop een ambulance en de brandweer ter plaatse kwamen. Ook het MMT, het team van de traumahelikopter, kwam met de auto naar het incident.

Tijdens werkzaamheden op een ponton voor de kade is een voorwerp in het gelaat van een medewerker van het bedrijf terechtgekomen. De brandweer heeft het medisch personeel geholpen bij het stabiliseren en het aan de wal brengen van het slachtoffer. Vervolgens is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de toedracht van het ongeval en de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend.

Foto’s: Jorrit de Haas (@HVGD112).

IMG_1842 IMG_1845 IMG_1847 IMG_1850

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer