Tiplijn: 06-19541384

Man binnen één week opnieuw aangetroffen met inbrekerswerktuig

1

PAPENDRECHT – Een man is vannacht in Papendrecht aangehouden nadat hij werd aangetroffen met inbrekerswerktuig. Het is niet de eerste keer dat de man voor dit feit is aangehouden. Nog geen week geleden, op dinsdagavond 22 april, werd hij ook al aangetroffen met inbrekerswerktuigen. Toen zagen surveillerende agenten de man op de Markt in Papendrecht lopen en hielden hem buiten heterdaad aan voor vernieling. Bij het fouilleren van de man kwamen heel wat inbrekerswerktuigen tevoorschijn. Deze werden toen in beslag genomen.

De man blijkt er echter niet veel van geleerd te hebben. Twitteragente Patricia Hagenaar meldt dat de man afgelopen nacht in Papendrecht opnieuw met inbrekersgereedschap werd aangetroffen. Hij is opnieuw aangehouden en ingesloten. Foto’s: Politie.

10154392_573518766079517_440635185910243093_n BmXEfH9IgAASdF0

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. IJzeren Kees on

    Ja, dat heb je als je die lui direkt weer vrij laat. Volgende week is het waarschijnlijk wéér zover. Of, nog erger: hij pleegt dan een inbraak waarbij hij niet betrapt wordt!

    Het is een trieste situatie in dit landje.

Reageer