Tiplijn: 06-19541384

15-jarige Katie uit Papendrecht vermist en weer terecht (update)

0

PAPENDRECHT – De politie is op zoek naar de 15-jarige Katie uit Papendrecht, ze wordt sinds maandagavond 28 april vermist. Het meisje vertrok om 20.00 uur vanaf haar ouderlijke woning en er is sindsdien geen contact meer met haar geweest. Wel zou ze enkele uren voor haar verdwijning met een vriend zijn gezien in Meerkerk.

De familie roept op Facebook en Twitter op om naar haar uit te kijken. “Ze is niet bij haar bij ons bekende vriendenkring aangetroffen. Van horen zeggen zou ze gisterenmiddag met een vriend bij de Starbucks in Meerkerk zijn geweest”, schrijft de vader van het meisje.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart en laat weten dat het meisje een grijze skinny, donkerblauwe hoodie en zwarte All Stars draagt en 1.70 meter lang is. Heeft u meer informatie of heeft u het meisje gezien? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.

Update: De zus van Katie laat om 16.30 uur weten dat ze weer terecht is. De familie bedankt iedereen voor het meekijken en delen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer