Tiplijn: 06-19541384

Brand in magazijn Carpetright Dordrecht

0

DORDRECHT – In het magazijn van het Carpetright filiaal aan de Mijlweg in Dordrecht is zaterdagmorgen door nog onbekende reden brand ontstaan. De brand ontstond rond half tien op de eerste verdieping van het pand. Door de rookontwikkeling ging bij het naastgelegen pand, de Kwantum, het brandalarm af.

De brandweer was snel ter plaatse en had de brand relatief snel onder controle. Rond tien uur gaf de brandweer het sein brandmeester.

Brandweerman gewond
Tijdens het blussen van de brand viel een brandweerman van een trap, waarop een ambulance werd gewaarschuwd. De verwondingen van de brandweerman leken mee te vallen, maar hij is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Foto’s: Mark-Jan de Wit.

IMG_0771 IMG_0772 IMG_0775 IMG_0776 IMG_0777

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer