Tiplijn: 06-19541384

Tweede aanhouding voor overval tankstation Leerdam

0

LEERDAM – Vorige week maandag werd een 14-jarige jongen uit Kedichem aangehouden voor de overval op een benzinestation aan de Leerdamse Parallelweg op 20 november 2013. Dinsdag 22 april kwam daar een 16-jarige uit Leerdam bij.

Die woensdag stapte rond 19.00 uur een overvaller het tankstation binnen. Hij liep rechtstreeks op de medewerkster af en bedreigde haar met een mes. Hij eiste geld en ging er uiteindelijk vandoor met een onbekend geldbedrag. Uit het uitgebreide onderzoek bleek dat er vermoedelijk twee verdachten in het spel waren. In het onderzoek kon vorige week een 14-jarige jongen uit Kedichem worden aangehouden, dinsdag was dat de 16-jarige Leerdammer.

Foto’s: Archief 112Leerdam.nl

_MG_5782-s _MG_5784-s

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer