Tiplijn: 06-19541384

Ernstige aanrijding tussen auto en motor nabij Lingebrug

0

Op de kruising tussen de Zeiving (N848) en de Oude Zuiderlingedijk vlakbij Leerdam heeft woensdagmiddag rond 17:30 een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hiervoor werd ook de traumahelikopter opgeroepen, maar deze hoefde niet ter plaatse te komen.

Een motorrijder, komende vanuit de richting van Vuren, wilde de Lingebrug over rijden richting Leerdam, toen hij frontaal op een afslaande auto botste.

De auto kwam uit Leerdam en wilde linksafslaan richting Asperen. De bestuurster zag de motorrijder over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie zal verder onderzoek doen naar de aanrijding. De motorrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste raakte niet gewond.

Renovatie
Enkele maanden geleden is de verkeerssituatie nabij de Lingebrug door de provincie gewijzigd. Sindsdien klagen bestuurders dat de kruising erg onoverzichtelijk is geworden, mede door de grote verkeersborden die midden op de weg zijn geplaatst.

Tekst & Foto’s: 112Leerdam.nl / Robin de Beer

IMG_0770 IMG_0771 IMG_0779 IMG_0786

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer