Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder botst tegen afslaand busje op Nieuwland Parc

0

ALBLASSERDAM – Een jonge scooterrijder uit Nieuw-Lekkerland is dinsdagochtend 22 april met zijn scooter in botsing gekomen met een afslaand bedrijfsbusje. Dit gebeurde op het Nieuwland Parc in Alblasserdam. De jongeman reed achter het busje en wilde passeren toen hij zag dat de bestuurder vaart minderde. Volgens de scooterrijder sloeg de bestuurder, zonder richting aan te geven, af, waarna een botsing volgde. De jongen kwam ten val. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse. De verwondingen bleken mee te vallen. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig; wel werd geadviseerd om even bij de huisarts langs te gaan. Tekst en foto’s: Peter Stam.

20140422_082032 (Medium) IMG_9581 (Medium) IMG_9585 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer