Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij aanrijding op A15 ter hoogte van Noordtunnel

0

ALBLASSERDAM/RIDDERKERK- Een bestuurder van een personenauto is zondagmiddag 20 april gewond geraakt bij een aanrijding op de A15, net voor de Noordtunnel richting Alblasserdam. De kop-staartbotsing vond plaats tussen in ieder geval twee personenauto’s. De bestuurder van de achterste auto werd in verband met mogelijk nek / rugletsel geplankt en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De twee oudere inzittenden van de voorste auto reden na het ongeval door tot aan de wrakkenplaats bij Alblasserdam. Zij zijn daar door ambulancepersoneel nagekeken. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. De auto van de achterste bestuurder is door een bergingsbedrijf meegenomen.  De oorzaak van de aanrijding en het exacte aantal betrokken, is nog niet bekend. Meer informatie volgt later.

De politiehelikopter die herhaaldelijk boven de snelweg vloog, vloog met de bussen mee die via de A15 op weg waren naar voetbalstadion De Kuip in Rotterdam, waar zondag de bekerfinale tussen Ajax en PEC Zwolle werd gespeeld.

IMG_9385 (Medium)

IMG_9388 (Medium) IMG_9428 (Medium) IMG_9450 (Medium) IMG_9467 (Medium) IMG_9489 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer