Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust overblijfselen bedrijfspand Zwijndrecht na

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer van Zwijndrecht is de laatste dagen al drie keer uitgerukt om het door brand getroffen bedrijfspand aan de H.A. Lorentzstraat na te blussen. Van het pand bleef na de brand afgelopen donderdag weinig over. De brandweer had de brand donderdag om 04.00 uur na ruim drie uur onder controle maar was nog uren bezig met nablussen.

Vrijdagmiddag en zaterdagochtend werd de brandweer naar het verwoeste bedrijfspand gestuurd om alles nat te houden, om te voorkomen dat de brand weer zou aanwakkeren. Zaterdagmiddag zagen enkele mensen lichte rook uit het pand komen. De brandweer is hierop opnieuw naar het pand gegaan om nogmaals alles na te blussen.

Foto’s: Johan van den Dool.

eend 010 eend 011 eend 012 eend 013 eend 014 eend 016 IMG-20140419-WA0010

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer