Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten in de regio druk met redden van dieren

0

DORDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT – Drie dieren hadden vandaag in Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht hulp van de brandweer of politie nodig. In Dordrecht haalde de brandweer ‘s morgens een kat van een balkon bij een woning aan het Van Baerleplantsoen die daar al ruim twee dagen zat opgesloten. ‘s Middags ontsnapte er een koe aan de Jacobuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht. Vier agenten wisten met enige moeite de ontsnapte pink weer terug in de wei te krijgen.

De Dordrechtse brandweer moest ‘s avonds opnieuw uitrukken, dit keer zat een duif opgesloten in een gebouw. Boven een winkelpand aan de Visstraat bleek een duif vast te zitten. Met behulp van de hoogwerker was de duif snel gered.

Foto’s: Richard Stuij en Glenn Nannings.

IMG_1145 IMG_1143 IMG_1139 IMG_1147 BlWYL_eCcAEGpVX BlWZeCbIEAAIfvO

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer