Tiplijn: 06-19541384

Auto botst achterop afslaande vrachtwagen

0

OUD-ALBLAS – Een 70-jarige automobilist uit Sleeuwijk is woensdagmiddag 16 april lichtgewond geraakt, nadat hij met zijn auto tegen een afslaande vrachtauto botste. Dit gebeurde even voor 16.00 uur op de Peilmolenweg bij Oud-Alblas. De vrachtwagen stond voorgesorteerd om af te slaan naar de Elzenweg. De automobilist kon er door rechtdoor te rijden langs, maar reed iets te veel aan de linkerkant en botste daardoor tegen de achterkant van de stilstaande vrachtauto. Een wiel brak inclusief remschijf in stukken en er ontstond, door de uitgeklapte airbags, schade aan de voorruit. De 70-jarige raakte lichtgewond.

Voor de man kwam een ambulance ter plaatse. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De auto werd weggetakeld door een bergingsbedrijf. De vrachtwagenchauffeur kon na het uitwisselen van de gegevens zijn weg vervolgen. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_9124 (Medium) IMG_9127 (Medium) IMG_9128 (Medium) IMG_9129 (Medium) IMG_9133 (Medium) IMG_9135 (Medium) IMG_9138 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer