Tiplijn: 06-19541384

Brandweer veegt brandende schoorsteen in Hoornaar

0

HOORNAAR – Toen een overbuurman van een woning aan de Dorpsstraat in Hoornaar zondagavond tegen half 10 veel rook en vonken zag, merkte hij al snel op dat het ging om de schoorsteenbrand aan de overkant. Hierop belde hij direct de brandweer waarop de brandweerpost van Hoornaar en de ladderwagen van brandweer Gorinchem werden opgeroepen om naar de Dorpsweg te gaan. Toen zij ter plaatse kwamen zijn ze met de ladderwagen naar boven gegaan om de schoorsteen te vegen. De brandweer had de brand al snel onder controle en is na ongeveer een uur gaan inpakken en terug gegaan naar de kazerne.

Tekst en foto’s: Etiënne Hessels, video: Sven Simcic.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer