Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder rijdt op kerende auto op de Noordbrug

0

ALBLASSERDAM – Een motorrijder uit Hendrik-Ido-Ambacht is zaterdagavond 12 april gewond geraakt tijdens een botsing op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. Rond 18.30 ging de brug open. Een automobiliste besloot om om te rijden via de Noordtunnel en gooide haar stuur om. Op dat moment reed een motorrijder langs haar auto. De man week nog uit, maar kon een botsing niet meer voorkomen. Hij belandde op het wegdek en raakte gewond.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De Ambachter is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Het ziet er naar uit dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken. De automobiliste bleef ongedeerd.

Een bergingsbedrijf heeft de betrokken motor en auto afgevoerd.

Foto’s en tekst: Peter Stam.

IMG_8749-Medium IMG_8754-Medium IMG_8758-Medium IMG_8759-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer