Tiplijn: 06-19541384

Fietser botst op afslaande auto op de Zijdeweg en raakt gewond

0

OUD-ALBLAS – Een 57-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij tegen een auto reed op de Zijdeweg. Iets voor 15.30 uur wilde een 81-jarige vrouw uit Alblasserdam met haar auto afslaan vanaf de Zijdeweg naar de Geerweg maar zag hierbij de fietser over het hoofd. De vrouw remde op het laatste moment maar kon niet voorkomen dat de fietser op haar auto klapte. De man kwam op de motorkap van de auto terecht en had last van zijn been.

Ambulancepersoneel concludeerde dat de verwondingen dusdanig mee vielen dat verder onderzoek in het ziekenhuis niet nodig was. Na de schadeformulieren te hebben ingevuld kon de Alblasserdamse met lichte schade aan de auto haar weg vervolgen. De lichtgewonde man uit Nieuw-Lekkerland is met zijn beschadigde fiets door de politie thuis gebracht.

DSCF5397 DSCF5399

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer