Tiplijn: 06-19541384

Ongeval na verkeersruzie op de A16; veroorzaker rijdt door

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De veroorzaker van een ongeval na een verkeersruzie vrijdagmorgen op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht is doorgereden nadat ze een andere automobiliste afsneed. Het slachtoffer werd naar eigen zeggen al voor de Drechttunnel lastig gevallen door een vrouw in een Citroën. Toen de twee net na 10.00 uur ter hoogte van het tankstation op de rijbaan richting Rotterdam reden werd het slachtoffer door deze automobiliste afgesneden.

De vrouw remde en begon te tollen over de rijstroken, door de tussenberm, over de invoegstrook om vervolgens in de vangrail tot stilstand te komen. Ambulancepersoneel onderzocht de vrouw. Ze is met pijn in haar nek naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Getuigen
De vrouw die gewond raakte wist zich het kenteken van de Citroën niet te herinneren. Verkeersongevallenspecialisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Getuigen van het ongeval of de verkeersruzie worden gevraagd zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844.

Tekst: Willem de Wolf, foto: @ABarendregtBV.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer