Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdamse peuter met voet vast tussen spaken

0

ALBLASSERDAM – Een 3-jarig meisje is vrijdag 11 april met haar voet tussen de spaken van de gloednieuwe fiets van haar moeder terecht gekomen. De peuter kwam bekneld te zitten tussen de spaken en het frame. Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de Plantageweg in Alblasserdam. Politie, ambulance en brandweer kwamen met spoed ter plaatse om te helpen, maar net voordat de hulpverleners arriveerden, had een passant de spaken al doorgeknipt met een tang.

Ambulancepersoneel heeft de peuter nagekeken. Het voetje bleek niet te zijn gebroken. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. Op de fiets, die een dag eerder was aangeschaft, zaten nog geen jasbeschermers. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_8561 (Medium)

IMG_8549 (Medium) IMG_8564 (Medium) IMG_8565 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer