Tiplijn: 06-19541384

Politie toont compositietekening gewapende inbreker Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft een compositietekening kunnen maken van een man die ervan wordt verdacht op 12 maart ingebroken te hebben in een woning aan de Liechtensteinhof in Dordrecht. Het slachtoffer heeft een nauwkeurige beschrijving kunnen geven.

De 20-jarige vrouw, een van de bewoners van het huis, is op woensdagochtend 12 maart rond 11 uur alleen thuis, als een man haar woning binnendringt. De man bedreigt de vrouw met een vuurwapen. Met diverse sieraden en een geldbedrag verlaat hij daarna het huis. De bewoonster is hevig geschrokken.

Signalement
De man is ongeveer 1.75 tot 1.80 m lang. Hij was erg mager en droeg onverzorgde kleding en een donkere zonnebril met een smal montuur.

Herkent u de man op de compositietekening? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op het met onderzoeksteam via 0900-8844 of met Meld Misdaaad Anoniem 0800-7000.
compositietekening-inbreker-dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer