Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijdster bekneld onder auto in Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een scooterrijdster is op de Laan van Welhorst in Hendrik-Ido-Ambacht onder een auto terecht gekomen. Op de kruising met de Perengaarde kwam de scooterrijdster op woensdagmiddag 27 januari net na 16.30 uur onder het voertuig terecht. De hulpdiensten rukten met meerdere eenheden uit. Na zo’n twintig minuten wist de Ambachtse brandweer het slachoffer uit haar benarde positie te bevrijden. Ambulancemedewerkers hebben haar vervolgens onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster van de snorscooter zou volgens getuigen ten val zijn gekomen en onder de auto zijn geschoven. De precieze oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en wordt door verkeersspecialisten van de politie onderzocht.

Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (1) Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (2) Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (3) Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (4) Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (5) Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (6)  Scooterrijdster onder auto Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht (7)CLadh1LK 4lSonUpX

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Bewoner Perengaarde on

    Allereerst veel sterkte voor de scooterrijdster en hopende dat het goed gaat met haar en natuurlijk ook voor de bestuurder van de auto.

    Ik hoop dat de gemeente hier ook een les uit leert, dit is zo’n rot punt. Eerst kom je 2 stoepen tegen, waar mensen lopen, dan die rot struiken, fietspad, busbaan, autoweg. Wie dit plan ontworpen heeft moet zich schamen!!! Ik pleit ervoor dat de struiken worden verwijderd om een beter zicht te maken. Daarnaast moet de snelheid uit de Perengaarde gehaald worden, desnoods met drempels. De Perengaarde afsluiten is ook een optie en dat alleen de parkeergarage bereikbaar is. Er komt daar gewoon teveel verkeer bij elkaar met dit als gevolg. En dit is niet de eerste keer, dat er een ongeluk gebeurd.

    Nogmaals veel sterkte allen.

Reageer