Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van gewapende woningoverval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Dinsdagavond heeft er een woningoverval plaatsgevonden in Dordrecht. De daders vluchtten weg in twee auto’s, meldt de politie woensdag. Er zijn geen gewonden gevallen. Door de politie wordt onderzoek gedaan, er is nog niemand aangehouden.

Vuurwapen
Het is dinsdagavond iets na acht uur als de 36-jarige bewoonster van een flatwoning aan de Groen van Prinstererstraat de deurbel van haar woning hoort gaan. Haar 40-jarige vriend, eveneens woonachtig in Dordrecht, opent de deur. Even later ziet de vrouw haar vriend onder bedreiging van een vuurwapen terug de woning in komen. Eén van de daders beveelt hem zijn sieraden af te doen. Als de daders dan de woning uit vluchtten pakken zij nog een designer tas mee.

Vluchtauto’s
Het slachtoffer ziet de twee mannen wegrennen en instappen in twee verschillende auto’s. Beide voertuigen zijn donker van kleur en van het merk Volkswagen, type Polo en Golf. De auto’s rijden weg in de richting van het nabij gelegen winkelcentrum Crabbehof.

Tips
De politie komt graag in contact met mensen die dinsdagavond 22 juni op of rond de Groen van Prinstererweg iets verdachts gezien of gehoord hebben. Mensen uit de omgeving die beschikken over beelden zoals een deurbelcamera of dashcam, wordt gevraagd de beelden te bekijken om te zien of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met de woningoverval. Tips kunnen worden gedeeld via de opsporingstiplijn 0800-6070 of worden achtergelaten op de website van de politie.

Foto’s: Barry Kroonen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer