Tiplijn: 06-19541384

Politie en wijkpreventie houden controles in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – De politie heeft woensdagavond 30 november voertuigcontroles gehouden in Zwijndrecht. Dit gebeurde in samenwerking met wijkpreventieteam Noord in het kader van het zogenaamde Donkere Dagen Offensief. De controles werden gehouden nabij de Langeweg en de Burgemeester Jansenlaan. Hierbij werden zo’n 90 voertuigen staande gehouden en gecontroleerd door de agenten.

“Eén van de bestuurders, die mogelijk onder invloed van alcohol was, wilde er vandoor gaan,” meldt de politie. Bij een blaastest bleek het promille alcohol binnen de wettelijke grens te zijn.  Leden van het wijkpreventieteam hebben (inbraak) preventietips aan bestuurders en inzittenden gegeven. Bij de controles door de politie kwamen verder geen bijzonderheden naar voren. Politie en wijkpreventie kijken terug op een geslaagde actie.

IMG_9619-2 IMG_9621-2 IMG_9623-2 IMG_9632-2 IMG_9646-2 IMG_9650-2 IMG_9655-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Wat zijn de rechten van zo’n preventie team eigenlijk? Die liepen hier vorige week door de straat aan alle auto’s te voelen. Als je niet beter zou weten zouden het zo een stel rovers kunnen zijn, de week ervoor zaten ze ook al
    aan de poort.. Vertrouw het voor geen meter eerlijk gezegd.

  2. zij kijken of alles afgesloten is zo niet dan bellen zij aan of doen een briefje voor de ruit,of in de bus

Reageer