Tiplijn: 06-19541384

Rijdende auto ontploft in Dordrecht; bestuurder zwaargewond

4

DORDRECHT – Op de Noordendijk in Dordrecht is in de nacht van donderdag 13 oktober op vrijdag 14 oktober een auto ontploft. De explosie was in de omgeving goed te horen.

Zwaargewond
Omstreeks 0.45 uur wilde de bestuurder van het voertuig vuurwerk uit zijn auto gooien. Dit ging mis en het vuurwerk ontplofte in de auto. De bestuurder van de auto, een 24-jarige man uit Dordrecht, werd uit de auto geslingerd en liep ernstig beenletsel en brandwonden op. Voor hem kwamen de ambulancedienst en de traumahelikopter ter plaatse. De brandweer heeft de auto geblust.

Vrijdagochtend sprak de politie met het slachtoffer. Hij verklaarde zelf de veroorzaker te zijn van de explosie. De politie gaat daarom uit van een ongeval.

Foto’s: Sonny Lasschuit

DSC00590 DSC00592 DSC00593 DSC00596

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Ik heb de (doffe) knal zelfs in Zwijndrecht waargenomen toen ik de hond aan het uitlaten was aan de Onderdijkserijweg.. Bizar, ook niet al te slim natuurlijk?

  2. Boontje komt om zijn loontje zullen we maar zeggen. Als je dit uit je auto naar een woning gooit (waar hij dus langs reed) dan blaas je volgens mij de halve gevel op. Wat mij betreft revalideren in de cel.

Reageer